Köpvillkor

Betalning

Hos oss kan du som kund välja att betala din beställning med följande betalningsmetoder:

Visa, Mastercard mfl. Klarna, Swish, Paypal & Payson, Wasakredit

 

 

Orderbekräftelse

När vi har mottagit er beställning så skickas det automatiskt ut ett kvitto eller en orderbekräftelse till den mailadress som angivits vid beställning

kvittot/orderbekreftelsen innehåller ett ordernummer samt en sumering av artiklarna som har beställts

OBS! Skulle det vara något fel eller något som inte stämmer  kan ni alltid kontakta oss på: autostyling.stockhom@gmail.com

 

 

Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på vart i landet beställningen skall skickas samt hur lagerstatus för beställd vara ser ut. Vi förbehåller oss rätten att neka leverans p.g.a. prisförändringar eller lagerstatus.

Alla leveranstider bör anses som preliminära!

Beställningsvaror eller produkter som ej lagerhålls är det ingen retur eller ångerrätt på.

Inom Sverige samarbetar vi med Postnord, DHL, Schenker, Bussgods och allt skickas spårbart.

 

 

Ej uthämtade paket

OBS! paket och leveranser som inte hämtas ut eller tas  emot hos  Postombudet och det kommer i retur till Autostylingstockholm, debiterar vi dig för frakter och returhantering. Våra fraktvillkor gäller ej om du inte hämtar ut ditt paket. Retur frakter för stötfångare paket kan kosta upp till 1200

Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten eller 14 dagars returrätt enligt Konsumentverkets rekommendationer.

 

 

Ångerrätt

 

Konsumentköplagen gäller när du handlar från oss. Det betyder att du som kund har 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla f.r.o.m den dagen du får en avisering.

Varan skall vara oanvänd och oskadad i sin originalförpackning.

Tänk på att paketera returen ordentligt. En vara som skadats/gått sönder under transport ersätts ej och kommer att  returneras till köparen.

Vid en eventuell retur ska kvitto/orderbekräftelse bifogas i paketet.

Returnerade varor, enligt ångerrätten, ska vara oanvända i oskadat skick samt i originalförpackning och emballage. Varan skickas till Autostyling Stockholm. En avgift om 15% av produktens värde kommer att faktureras i efterhand om varan inte returneras i originalemballaget

Ångerrätt gäller ej: beställningsvaror, specialbeställningar (kolfiber,glasfiber,unika stötfångare,motorhuv) samt produkter som lackerats i bilens färgkod eller andra färger.

(Om du handlar till ditt företag gäller inte konsumentköplagen)

(vid påbörjad lackprocess tar vi ut extra avgifter)

Vi betalar tillbaka värdet på varan.

OBS! gäller ej frakt och expeditionsavgifterna.

Återbetalning görs inom 5-20 arbetsdagar. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något.

Beställda varor skall skickas tillbaka i sitt ursprungliga emballage samt ursprungliga skick.

 

 

Reklamation

Alla paket som skickas ut till kund genomgår en kontroll innan de lämnar vår lokal.

Skulle det hända att en beställning kommer fram till er med skadat embalage får ni kontakta oss omgående.

OBS! Det är viktigt att du som kund anmäler synliga skador på paket och försändelser direkt till postombudet där leveransen hämtas ut.

Reklamerade produkter ska i första hand alltid godkännas av oss på Autostyling Stockholm innan returnering, och skickas som företagspaket. Ingen handläggning av returerna kommer ske om de i förväg inte godkänts av oss. Retur kostnader som inte godkänts av oss i förväg kommer inte att ersättas

När varan nått oss kommer den att genomgå en test innan beslut tas om att eventuellt skicka ut en ny produkt till kund eller om att få pengarna tillbaka.

Varor som är lackerade,speciellt framtagna/beställda för specifik kunds räkning återtages ej i retur.

 

 

Avbeställning

Du kan avbeställa din order inom 24 timmar efter genomförd beställning , OBS avbeställning är ej möjligt efter en produkt är utskickad. Om en beställningsvara inte har hunnit skickas tillkommer enbart en administrationsavgift vid avbeställning.

OBS 24 timmars avbeställningspolicy gäller ej om konsument begär en snabbare hanteringstid!

OBS! Avbeställning gäller ej för “Tillverkningsvaror” som är specialtillverkade efter kundens önskemål! En specialtillverkad vara är bindande om den tillverkas efter kundens önskemål.

Avbeställning på grund av transportskador gäller ej

 

 

Returer

Vid returer är det viktigt att du som kund tar kontakt med oss.

Kunden står alltid för retur  förutom om det är vi som orsakat felet (defekt vid leverans eller fel paketerat.

Använd produkt eller vara som specialbeställts och som ej lagerförs återköps tyvärr ej.

Returer ska alltid skickas direkt till oss och inte till ett utlämningsställe.

Det går bra att använda något av följande fraktbolag: PostNord, Schenker eller DHL.

Produkter som passerat 14 dagar görs ett avdrag på 25% försäljningsbeloppet (Gäller endast om du som kund kontaktat oss innan) Annars godtas inga returer efter 14 dagar

OBS! Vi tar ej emot returer med postförskott.

 

Returadress:

Autostyling Stockholm

Gåderta 425

195 93 Märsta

Sverige

 

 

Användningsområden

Autostyling Stockholm tillhandahåller eftermarknads delar. Det innebär att alla produkter som kräver lackering levereras alltid utan topplackering och kräver slipning/underarbete om inget annat angetts. Produkter som inte testmonterats innan lackering omfattas ej retur/ångerrätt. Vi kan ej polera delar efter lack och gör vårt bästa i samarbete med Stockholms bästa lackverkstäder leverera dammfritt lackjobb. Vid eventuell damm klarlacks skrap krävs det polering och det är omöjligt för oss vid distans lack

 

 

Bilder/Annonsbeskrivning

Alla artikelbilder i butiken är exempelbilder och kan skilja sig lite från verkligheten. Vi råder Konsumenten att läsa produktbeskrivningen. Autostylingstockholm friskriver sig för eventuella fel. Kontakta Autostylingstockholm  om du är osäker med produktbeskrivningen eller produkt bilden.

Vi kan ej garantera en 100% finish på plast/glasfiberprodukter samt kolfiber pga materialets egenskaper. Gelcoat och glasfiber spricker lätt vid frakter/hantering och det är vanligt förekommande att t.ex. en liten spricka eller kant stötning uppstår. Detta är inga problem att fixa vid förarbetet till lackering. Provmontera alltid en vara innan bearbetning/lackering. En lackerad vara går ej att reklamera. Vid leveranser av glas- eller kolfiber produkter är det viktigt att kontrollera godset så det är helt innan du skriver på frakten. Är godset skadat så skall detta anmälas direkt till chauffören. Detta gör att vi kan söka ersättning vid eventuella skador. Görs inte detta är det nästintill omöjligt att söka ersättning på skadat gods. Kontakta oss direkt om du upptäckt en skada på din vara. Vi ersätter ej skador som inte är anmälda till chauffören vid leverans.

 

 

Ansvar

En del artiklar i sortimentet kan sakna tillstånd att framföras på allmänna vägar, eftersom de endast är tillverkade i tävlingssyfte. Autostyling Stockholm friskriver sig från samtliga skador på bilen, personer och övrigt som kan uppstå till följd av montage eller konsumtion. Autostyling Stockholm friskriver sig även från eventuella defekter och konsekvenser vad det gäller köregenskaper, garantiomfattning samt fordonets säkerhet. Vänligen kontakta Autostylingstockholm vid frågor om osäkerhet.

 

 

Prisgaranti

Autostyling Stockholm garanterar de lägsta priserna på marknaden för sitt utbud på reservdelar och materiel. Denna garanti gäller dock inte prisnedsatta varor. Prisgarantin gäller förutsatt att produkten är från samma varumärke och kvalité.

 

 

Högsäsong

Under våren/sommaren är det högt tryck hos oss men även våra leverantörer. Detta kan tyvärr innebära att leveranstiden mailsvar kundtjänst bli något längre än dem preliminära 1-3 arbetsdagarna. Vi beklagar detta och gör allt för att leverera ch besvara er order så fort som möjligt.

 

 

Personuppgifter

När du som kund lägger en beställning hos oss godkänner du att vi hanterar era personuppgifter. Alla uppgifter som hanteras av oss i samband med en beställning hanteras enligt GDPR-lagen Du som kund har alltid rätt enligt lag att få ut den informationen som vi har i vår databas om dig. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevant kan du begära att informationen rättas till eller tas bort helt!

OBS! Vi sparar bara personuppgifter så länge som det är nödvändigt, därefter raderas dem.

 

 

Reservation

Autostyling Stockholm reserverar sig för eventuella skriv och syftningsfel, och förbehåller oss rätten till ändring av all information på websidan utan förvarning.